200K Night by the Sea permanent

Denna permanent går från Lund via Smygehuks fyr, Sandhammarens fyr, Ystads hamn och Veberöd tillbaka till Lund. Sammanlagt cirka 200 km och tidigaste start-tid är kl 20.00 på kvällen. Dokumentation sker genom stämpelkort. Rutten är tänkt som en kvälls- och natt-tur varför vi accepterar dokumentation via SPOT-tracker, GPS-fil och eller foto på angivna platser (cykel, cyklist och ett angivet landmärke skall finnas på fotot). Detta skall markeras på stämpelkortet och en länk till GPS-fil skall sändas, alternativt själva filen, till sekreteraren.

20140121200KNightByTheSea

Kontroller

_START: Lund Norra, t ex Statoil Magistratsvägen.

_Kontroll1: Smygehuk Fyren/Vandrarhemmet,

_Kontroll2: Fyren/Hamnen Ystad,

_ Kontroll3: Sandhammarens fyr,

_Kontroll4: Fyren/Hamnen Ystad,

_MÅL: Lund Norra, t ex Statoil Magistratsvägen

Total sträcka 204.5 KM, Maxtid 13,5 timmar

En närmare vägbeskrivning finns på openrunner.com, sök på ‘ultrium‚ och ‘200K Night by the Sea Brevet’ eller klicka på länken.

För närvarande finns inte möjlighet att få medalj för denna rutt, utan ett diplom (PDF-fil) utfärdas. Diplom görs tillgängligt i samband med säsongsavslut (=första halvan av December månad). Startavgiften är 100 SEK och inbetalas i förskott så som också är regeln för våra ACP-brevet arrangemang. För anmälningsfrister, med mera se denna sida.

Sekreterare: Ebbe Nordlander

Anmälan via kontaktformuläret.

_____________________________________________

Genomförda [startdag]:

Sven-Erik Olsson 2014-05-16, 2014-07-19

Tony Mellsop 2015-05-13