Bli medlem

För att bli medlem måste du stödja föreningens syfte samt registera dig hos Milslukaren. Föreningens syfte är att främja distanscyklingen främst genom att arrangera cykellopp av brevet-typ.

Har du frågor så kan du ringa vår ordförande Nils Calmsund på 0702-497286.

Har du redan bestämt dig? Gör först en inbetalning till Milslukarens Swish-nummer 123 464 36 72 eller Milslukarens Bankgiro 872-5442. Avgiften är 125 SEK. Skriv två första bokstäverna i ditt förnamn och två första i ditt efternamn samt årtal som betalningen gäller (t.ex NICA2020) i betalningsmeddelandet, så att vi kan se att det är du som betalat. Om du inte accepteras som medlem betalar vi självklart tillbaka avgiften. När du betalat fyll i anmälan nedan.

Ansökan om medlemskap

Fyll i uppgifterna och skicka in dem. Din ansökan behandlas. Du får besked med epost.

Sending

Milslukaren Medlemsförmåner

Alla amatörcyklister kan cykla och njuta av distanslopp såsom randonneur brevets och våra ultracyklingslopp oavsett klubbtillhörighet (eller om en är klubblös). Det finns ändå goda skäl att tillhöra Milslukaren. Medlemmar har inflytande på verksamhetens inriktning och tillgång/förtur till våra specialarrangemang när dessa anordnas. Medlemsskapet innebär att Audax Club Parisen villkor om föreningstillhörighet i samband med kvalifikation till Paris-Brest-Paris uppfylls. Deltagande i vår utmaning Årskalven är bara öppet för Milslukarens medlemmar. Du bidrar till att främja en god sak, nämligen distanscyklingen speciellt i Skåne. Milslukaren är den enda klubben i Skåne som inriktar sig på distanscykling i form av randonneur-, brevet- och ultracykling. Milslukaren arbetar aktivt för sporten.

MEST AV ALLT, DU VISAR ATT DU ÄR EN IHÄRDIG CYKLIST SOM ÄR MED OCH BYGGER DISTANSCYKLINGENS FRAMTID.